Personligt bordkort

Gør din borddækning mere personlig og elegant med de rette bordkort

Når du skal holde en fest, er det vigtigste at få dine gæster til at føle sig godt tilpas og velkomne. Foruden en god og hyggelig stemning, kan det være at føle sig hjemme. En måde hvorpå du kan gøre stemningen mere personlig og indbydende er ved at tænke på din borddækning.

Førstehåndsindtrykket der sætter magien i luften

Når du er vært for en fest, er det vigtigt at overveje de finere detaljer i borddækningen. Når alt kommer til alt, er det borddækningen, der danner kulissen for dine gæster, mens de nyder god mad og godt selskab.

En veldesignet borddækning kan være med til at sætte tonen for festen og gøre den mere festlig og indbydende. Desuden kan en omhyggelig borddækning give dine gæster et tegn på, at du også har gjort dig mange tanker og anstrengelser om dem og festen.

Der er mange vigtige komponenter i en god borddækning:

  • Tallerkener
  • Redskaber
  • Servietter
  • Alm. bordkort / bordkort i træ
  • Borddækninger

Du bør også overveje layout og opstilling. I sidste ende bør dit mål være at skabe en afbalanceret og behagelig scene, der lægger op til en vidunderlig aften. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig borddækning.

Uanset om du er vært for et middagsselskab eller planlægger en afslappet sammenkomst med venner, kan du dække bordet på en måde, der passer til din særlige begivenhed – og som kan bidrage meget til at skabe en indbydende atmosfære.

Principperne bag en god borddækning

En god borddækning er i bund og grund baseret på to nøgleprincipper: farve og layout. Når du vælger tallerkener, glas, bestik og andre rekvisitter til din borddækning, er det vigtigt at vælge ting, som ikke kun er indbydende og funktionelle, men også personlige. Hvis du f.eks. dækker op til en stor gruppe eller et buffetlignende måltid, skal redskaberne være inden for rækkevidde af hver enkelt persons tallerken.

Bordkort en sand vinder

Du kan her dække op med borddækninger med passende farver og tilpasse dit layout for at gøre gæsterne mere komfortable ved bordet. Almindeligt bordkort og bordkort i træ er en rigtig gode måde til at gie din borddækning et personligt strejf. Du kan nemlig tilpasse bordkortene i forskellige designe og skrifttyper, således at de bliver mere personlige

Desuden er det en god måde at sikre, at alle sidder, hvor du ønsker det! Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal lave dine egne bordkort, skal du ikke være bekymret – det er nemt. Det eneste, du skal bruge, er noget karton, en printer og lidt kreativitet.

Du skal blot vælge et design, som du kan lide, og printe det ud på kartonet. Derefter klipper du de enkelte bordkort ud og skriver dine gæsters navne på dem. Alternativt, kan du få professionelle designere til at hjælpe dig.

Voila – din borddækning er nu komplet!